Politica de Confidentialitate

Savu Florin Rares PFA si site-ul dropshipping-romania.ro detinut de aceasta, respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra pe site-ul nostru. Astfel, nu vom transmite datele dumneavoastra personale catre terti sub nici o forma.

Site-ul nostru nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Savu Florin Rares PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:
-procesarea comenzilor;
-solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
-realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul nostru si ale distribuitorilor
-transmiterea pentru utilizatorii care si-au manisfestat acceptul, de mesaje promotionale, newslettere si alte informari legate de activitatea, produsele si promotiile dropshipping-romania.ro.

Furnizarea datelor solicitate este benefica pentru a putea opera si emite documente pentru procesarea comenzilor dumneavoastra astfel incat sa puteti beneficia de cea mai buna experienta petrecuta pe site-ul nostru. Refuzul dvs. determina imposibilitatea procesarii comenzilor dumneavoastra si implicit a finalizarii acestora.

Alte informatii inregistrate sunt destinate strict utilizarii de catre Savu Florin Rares PFA si nu sunt comunicate tertilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, catre office@dropshipping-romania.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.