Termeni si conditii

1. GENERALITATI

1.1. In continutul acestui acord, Utilizatorul este persoana care acceseaza Site-ul indiferent daca Utilizatorul doar s-a inregistrat sau este client contribuabil pentru un anume serviciu oferit de dropshipping-romania.ro. Utilizatorul este persoana care foloseste acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.
Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea si respectarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul acord cat si in cazul actualizarii, modificarii, completarii sau schimbarii ulterioare aduse acestui Site.
1.2. In momentul in care Utilizatorul acceseaza si utilizeaza site-ul este de acord sa nu descarce, reproduca, copieze, republice, vinda, distribuie sau revinda orice informatie, imagine, grafica, text, videoclip, sunet, fisier, baza de date etc disponibile pe sau prin intermediul site-ului si nu va reproduce, copia, descarca, republica sau altfel folosi orice din conținutul site-ului în scopul de a opera o afacere care concurează cu dropshipping-romania.ro, fara acordul dropshipping-romania.ro.
Utilizatorul trebuie sa citeasca si Termenii de Confidentialitate care guverneaza protectia si folosirea datelor personale ale Utilizatorului aflate in posesia dropshipping-romania.ro. Prin citirea acestora si prin folosirea site-ului Utilizatorul accepta Termenii de Confidentialitate si este de acord cu folosirea datelor personale ale acestora in concordanta cu Termenii de Confidentialitate.
1.3. Anumite segmente din continutul informatiilor afisate pe Site sunt oferite sau prezentate de catre terti. dropshipping-romania.ro nu este autorul continutului tertilor (furnizorii detaliilor privitoare la produsele prezentate pe site). Orice continut al tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. dropshipping-romania.ro nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea continutului tertilor si va fi exonerat in fata oricarui utilizator care foloseste continutul tertilor. In continuare, dropshipping-romania.ro nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.
1.4. Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dumneavoastra sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a site-ului dropshipping-romania.ro.
1.5. dropshipping-romania.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa TERMENI SI CONDITII.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

2.1. Site-ul dropshipping-romania.ro este o platforma de prezentare de produse si servicii oferite de terti – Parteneri (persoane juridice) – prin care sunt prezentate detalii ale produselor/serviciilor in vederea comercializarii/prestarii acestora catre potentialii clienti.
2.2. Toate informatiile aflate pe site au caracter informativ.

3. INREGISTRARE PARTENERI

3.1. Pentru a avea acces si a folosi anumite servicii ale Site-ului trebuie sa fiti utilizator inregistrat (Partener). Un Partener poate avea mai mult de un singur cont doar cu acordul dropshipping-romania.ro, altfel dropshipping-romania.ro poate dezactiva sau sterge orice cont de Partener daca are motive sa suspecteze ca acesta a inregistrat sau controleaza doua sau mai multe conturi. Totodata dropshipping-romania.ro poate refuza sau respinge cererea utilizatorului pentru inregistrare pentru orice motiv.
3.2. Pentru a fi funcţionale, toate conturile de Parteneri de pe site-ul dropshipping-romania.ro vor trebui validate.
Prin crearea contului pe site-ul dropshipping-romania.ro, viitorul Partener acceptă în totalitate şi necondiţionat Termenii şi Condiţiile.
3.3. Pentru a deveni Partener, Utilizatorul va completa un formular de inregistrare date (precum nume, prenume, adresa, nume firma, numar de telefon si/sau fax, adresa de email, etc.). In urma acestei solicitari de inregistrare se va crea un cont de Partener iar acesta va beneficia de un ID de Partener si parola pentru accesul in propriul sau cont de pe site. Validarea unui cont de Partener se efectueaza in urma verificarii veridicitatii datelor introduse in formularul de inregistrare. Inregistrarea ca Partener pe site-ul dropshipping-romania.ro nu constituie contract intre parti. Pentru asigurarea unui parteneriat bazat pe transparenta si incredere, o copie CUI va fi trimisa de catre Partener pe adresa de email office@dropshipping-romania.ro.
3.4. ID-ul de Partener si parola aferenta sunt unice pentru fiecare cont in parte. Fiecare Partener este singur responsabil pentru mentinerea confidentialitatii si securitatii identitatii de membru si parolei contului pentru toate activitatile ce tin de contul de membru. Recomandam Partenerilor nostri sa fie precauti in a impartasi, cesiona sau cui permit folosirea contului, numelui sau parolei de Partener. Membrul este de acord sa informeze imediat dropshipping-romania.ro daca are cunostinta de utilizarea neautorizata a parolei sau contului sau alta bresa de securitate a contului propriu. Datele furnizate de catre Partener sunt utilizate pentru crearea contului si pentru
3.5. dropshipping-romania.ro isi rezerva dreptul de a decide stergerea de pe site a oricarei informatii pe care o considera ilegala, care poate fi daunatoare pentru dropshipping-romania.ro, care incalca Termenii si Conditiile Site-ului sau care nu este adecvata dupa parerea noastra. dropshipping-romania.ro isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile statului si/sau tertii prejudiciati in investigarea actiunilor infractionale sau civile. dropshipping-romania.ro poate dezvalui identitatea membrilor si/sau utilizatorilor si informatiile lor de contact, daca organismele guvernamentale, judiciare sau ca urmare a unor procese legale solicita acest lucru, dropshipping-romania.ro nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar membrul/utilizatorul nu va pretinde daune de la dropshipping-romania.ro pentru aceste dezvaluiri. Avand in vedere acestea, dropshipping-romania.ro poate anula sau sterge contul oricarui Partener in conditiile in care acesta nu respecta prezentul acord.. Partenerul este de acord ca dropshipping-romania.ro nu are nici o raspundere fata de el, inclusiv raspundere pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in acest articol, iar Partenerul isi asuma riscul ca dropshipping-romania.ro sa intreprinda asemenea actiuni.
3.6. Membrilor nu li se permite sa foloseasca serviciile sau contul de Partener pentru a initia activitati care sunt identice sau similare cu activitatea dropshipping-romania.ro.

4. PUBLICAREA PRODUSELOR/SERVICIILOR

4.1. Pentru a putea publica un produs/serviciu utilizatorii trebuie sa se inregistreze. Inregistrarea se realizeaza cu ajutorul unei adrese de e-mail valide si parola dorita. Contul va fi creat in urma aprobarii solicitarii de inregistrare, urmand ca un mesaj de confirmare a activarii contului sa fie transmis catre adresa de e-mail precizata in cel mai scurt timp.
4.2. Dupa logare in cont se acceseaza pachetul de servicii dorit. In stanga ecranului, in meniul contului, se selecteaza “Submit new listings” si se alege varianta dorita pentru listarea unui produs. Pentru listarea mai multor produse, se acceseaza butonul “Select Listing Package” din dreapta sus a paginii “Submit new listings”. Pachete de listare produse pot fi “Basic” – listare produse gratuite, ""Basic1“ ,"Silver” si “Gold” – listare produse contra cost.
4.3. In formularul listarii unui produs se vor completa campurile solicitate iar acesta se publica in mod gratuit doar dupa acceptarea termenilor si conditiilor acestui site.
4.4. Modalitatea de listare pentru produse poate fi:

 • PRODUS GRATUIT – cu perioada de valabilitate 60 de zile
 • PRODUS DSR0 - valoare 5 Lei / 60 zile
 • PRODUS DSR1 – valoare 10 Lei / 7 de zile
 • PRODUS DSR2 – valoare 15 Lei / 7 de zile

In afara de acestea mai exista pachetele:

 • BASIC – contine 20 PRODUS GRATUIT
 • BASIC1 - contine 20 PRODUS GRATUIT si 30 PRODUS DSR0
 • SILVER – contine 40 PRODUS GRATUIT si 10 PRODUS DSR1
 • GOLD – contine 80 PRODUS GRATUIT, 10 PRODUS DSR1 si 10 PRODUS DSR2

4.5. Contravaloarea produselor/pachetelor de produse se achita prin transfer bancar sau prin card. Date identificare firma in vederea efectuarii platii:

SAVU FLORIN RARES PFA
Cod fiscal: 30693766
Nr. Inreg. Reg. Com.: F23/765/2012
Cont: RO16BTRL04701202N31834XX
Banca Transilvania – Bucuresti, Pantelimon

4.6. Pentru publicarea produselor, PARTENERII se obliga a nu inregistra urmatoarele tipuri de

produse/servicii ce contin sau solicita:

 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • alcool si bauturi alcoolice
 • tigari si produse pe baza de tutun
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri inexistente
 • animale pe cale de disparitie
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (artificii, petarde)
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • produse farmaceutice si medicamente cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine,
 • medicamente pe baza de plante
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004
 • privind regimul armelor si al munitiilor.
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • servicii de deblocare iCloud
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • nu pot fi publicate produse care contin link-uri catre alte website-uri, in afara de link-uri youtube
 • ce prezinta produsul listat
 • nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul produsului (introducerea in titlu sau
 • descrierea produsului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul/serviciul listat)
 • nu pot fi listate produse in alta limba decat in limba romana
 • nu pot fi listate produse care contin in descriere limbaj necorespunzator
 • nu se admit postari care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa

5. INTERACTIUNEA INTRE PARTENERI si CLIENTI

5.1. Prin aceasta platform, dropshipping-romania.ro reprezinta o interfata online pentru facilitarea comertului online intre firme sau intre firme si persoane fizice. dropshipping-romania.ro nu percepe nici un comision sau taxa din valoarea tranzactiilor incheiate intre acestia. Drept urmare, dropshipping-romania.ro nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe site sau de capacitatea furnizorilor de a incheia vanzarea sau a cumparatorilor de a achizitiona, desi incercam sa luam toate masurile necesare ca vizitatorii si potentialii clienti sa beneficieze de informatii de calitate si reale.
5.2. dropshipping-romania.ro nu este un site de cumparaturi, astfel incat fiecare membru isi asuma riscul de vanzare – cumparare cand incheie tranzactii pe baza informatiilor prezentate pe site, de asemenea si riscurile daunelor sau prejudiciilor de orice fel privind activitatea ulterioara legata de produsele sau serviciile supuse tranzactiilor pe site. Aceste riscuri includ falsa imagine a produselor si serviciilor, strategii frauduloase, calitate necorespunzatoare, nerespectarea instructiunilor, produse defecte sau periculoase, produse ilegale, intarzierea livrarii sau a platii, calculari inexacte ale pretului, incalcarea garantiei, incalcarea contractului si accidentele de transport. Aceste riscuri includ si situatiile in care consumatorii, alti cumparatori, utilizatori finali ai produselor/serviciilor sau altii, care reclama rani sau pagube suferite din cauza produselor/serviciilor obtinute de catre Parteneri sau utilizatori ai site-ului in urma unei tranzactii ulterioare de vanzare – cumparare pe baza informatiilor oferite de furnizorul de produse si/sau servicii de pe site, pot suferi daune si/sau emite reclamatii in urma folosirii acestor produse si /sau servicii. Fiecare membru exonereaza dropshipping-romania.ro de orice raspundere pentru daune, pagube, costuri, prejudicii, probleme, perturbari ale afacerii de orice fel care rezulta din sau sunt legate de riscurile tranzactii asa cum au fost ele prezentate in randurile anterioare.
5.3. Membrii site-ului ce incheie tranzactii / contracte ulterioare pe baza informatiilor de pe site sunt responsabili pentru termenii si conditiile tranzactiilor ce privesc produsele/serviciilor prezentate pe site, inclusiv, dar nu limitandu-se la termenii de plata, ramburs, garantii, expediere, asigurare, taxe, comisioane, titluri, licente, amenzi, permise, manipulare, transport si depozitare.
5.4. In cazul in care un membru are o disputa cu alt membru in urma incheierii ulterioare a unei tranzactii sau contract intre parti, respectivii membri exonereaza dropshipping-romania.ro si reprezentantii sai de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune (inclusiv, dar nu limitandu-se la daunele efective, speciale, incidentale sau de consecinta) ce rezulta din respectiva tranzactie sau contract.
5.5. Produsele/serviciile care au in terminatie denumirea „-test” sunt adaugate de reprezentantii site-ului dropshipping-romania.ro pentru verificarea functionalitatilor. NU sunt anunturi reale.

6. LIMITAREA RESPONSABILITATII

6.1. dropshipping-romania.ro nu raspunde in fata legii si nu garanteaza pentru validitatea, acuratetea, corectitudinea, fiabilitatea, calitatea, integritatea sau actualitatea oricaror informatii privind produsele si/sau serviciile solicitate pe site.
6.2. dropshipping-romania.ro nu raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau serviciilor solicitate prin anunturile postate prin site generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi ale retelei de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.
6.3. dropshipping-romania.ro nu raspunde pentru nici un fel de daune speciale, directe, indirecte, punitive, incidentale sau de consecinta (inclusiv daune pentru pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor), fie stipulate in contract, neglijenta, paguba, raspundere stricta sau de alt fel sau pentru alte daune rezultate din urmatoarele situatii

– utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul
– defecte ale bunurilor, mostrelor, datelor, informatiilor sau serviciilor cumparate sau obtinute de la un Partener sau de la un tert furnizor prin site.
– incalcarea drepturilor tertilor sau reclamatii care sustin ca fabricarea, importul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea, vanzarea si/sau utilizarea produselor sau serviciilor prezentate pe site incalca sau se presupune ca ar incalca drepturile tertilor; sau reclamatii ale altei parti care solicita protejarea drepturilor privind cererile reclamantilor drepturilor tertilor
– accesul neautorizat al tertilor la date sau informatii private ale oricarui Partener
– declaratiile sau comportamentul oricarui Partener al site-ului

7. NOTIFICARI

7.1. Site-ul dropshipping-romania.ro este proprietatea SAVU Florin Rares PFA, CUI: 30693766, F23/765/2012. Toate notificările legale sau cererile către dropshipping-romania.ro se vor face în scris si se vor trimite la dropshipping-romania.ro prin e-mail (office@dropshipping-romania.ro), posta, curier sau in persoana la adresa: dropshipping-romania.ro, str Caisilor, nr. 2, loc. Pantelimon jud Ilfov, Romania. Notificarile isi vor incepe efectul cand sunt receptionate de catre dropshipping-romania.ro intr-una din modalitatile de mai sus.
7.2. Toate notificările legale sau cererile către un Partener vor fi luate in considerare dacă vor fi trimise prin e-mail (office@dropshipping-romania.ro), posta, curier sau in persoana la ultima adresa de corespondenta cunoscuta, furnizata de Partener catre dropshipping-romania.ro sau prin postarea unei astfel de notificari sau cerere pe site-ul dropshipping-romania.ro. Notificarile vor fi intelese ca fiind primite de catre Partener in momentul in care dropshipping-romania.ro este in masura sa demonstreze ca instiintarea facuta a fost transmisa membrului in persoana sau pe suport de hartie sau electronic ori pe site intr-o zona accesibila in mod gratuit.
7.3. Sunteti de acord ca toate notificarile, cererile, intelegerile, si alte comunicari pe care dropshipping-romania.ro le trimite electronic catre dumneavoastra sunt conform cerintelor legale care spun ca aceste comunicari ar trebui sa fie realizate in scris.